Tuesday, March 9, 2010

RINDUNYA......

rindunya kat anak-anak...dekat sebulan tak jumpa,asyik 3g je...khamis ni dah balik segamat sbb cuti sekolah seminggu...bersyukur sgt sebab dapat suami, mak mertua, pak mertua, adik2 ipar ngn abg ipar yang baik...dah macam keluarga sendiri dah...rapat sgt rasa...emmm maklumlah dok jauh2 dari keluarga sendri....

Thursday, February 18, 2010

Salam Buat Semua

emm dah lama tak update kan...hehehe...sibuk memanjang...susah tul nak berinternet..kawan2 saya yang lain pun dah jarang update, agaknya dorang pun macam saya je busy....emm saya dah praktikal sekarang kat Sekolah Menengah Kebangsaan Tunku Abdul Rahman, Alor Star...start 32 jan lepas...esok dah nak balik alor star...nak sambung lagi strategi, pendekatan ngn teknik yang terbaik untuk mendidik...rupanya amat mencabar nak menjadi sorang gu=ru kan...macam mana nak capai objektif yang digariskan sedangkan kelas yang kena ajar, bahasa melayu pun tak faham...huhuhu...dugaan...dulu masa jadi murid, rasanya macam mudah je tugas guru...tapi sekarang baru rasa...nak capai 1 objektif pun susah..sedangkan 3-4 objektif yang disenaraikan...sapa yang baru jadi cikgu cam saya mesti rasa cam saya rasa kan...anak2 pun dah semakin membesar..anis farhana (1tahun 8 bulan) dah pandai cakap...dah boleh sambung2 ayat..penat juga nak melayan kerenah dia..pot pet pot pet je mulut dia...ahmad aziq (8bulan) lak dah boleh menarik, merata je merayap..lak tu dah tumbuh 2 batang gigit, nak gigit je..hehehe...cepat je masa berlalu, tak sabar nak membesarkan anak...hahaha...saya pun semakin tua..oklah kawan2, nanti ada masa saya update lagi...tata

Saturday, November 7, 2009

SALAM

Dah lama tak menulis, mana taknya sibuk wat assignment je...hujung minggu je balik segamat tgok anak2...minggu ni je tak blik so sempatlah curi masa update..hehehe..emm kejap je kan masa berlalu..dah 2 org anak sy ada..tunggu kabar gembira alya ngn aimi lah...to alya - bila nak berbadan 2 ye...hehehe

Wednesday, October 21, 2009

Friday, September 25, 2009

Thursday, September 3, 2009

baby AHMAD HAZIQ

video

salam ramadhan

assalamualaikum semua kawan2...dah lama kan kita tak bersua..dah lama juga sy tak update...sebenarnya banyak citer yg sy nak citerkan...tentang anak2 yang semakin membesasr..tentang saya dan keluarga...tp masih tak kesempatan lg nak citer sbb tenet kat USM tak bg sy upload gambar...hehehe...dia suh blajar betul2...insyaallah sy akan update secepat mgkin...tak sabar nak tunjuk anak baby baru sy yang dah berusia 3 bulan..kakaknya anis farhana dah berlari2 dan mula nak bercakap...oklah...selamat berpuasa...